Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Od kdy je v názvu města Nové Strašecí NOVÉ?

Celkem hlasů:
45
Hlasování začalo:
24. 2. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Aktuální počasí

Počasí dnes:

9. 12. 2019

zatazenosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty 4 až 8°C. Noční teploty 3 až -1°C.

Datum a čas

Dnes je pondělí, 9. 12. 2019, 12:13:55

Svátek

Svátek má Vratislav

Obsah

Zpracovávání osobních údajů

 

Domov seniorů Nové Strašecí, poskytovatel sociálních služeb, Křivoklátská 417, 271 01 Nové Strašecí, IČO 71209921, je správcem osobních údajů a zpracovává je v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů),  a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

Veškeré osobní údaje jsou zpracovávány z důvodů daných platnými právními normami, na základě smluvního vztahu mezi správcem a subjekty údajů, a s ohledem na hlavní činnost správce, spočívající v poskytování sociálních služeb.

 

Při zpracovávání osobních údajů správce používá technické a organizační prostředky se záměrem maximálního zabezpečení všech zpracovávaných osobních údajů, aby zabránil neoprávněnému přístupu a případnému zneužití těchto údajů. Pokud by došlo k takovému narušení bezpečnosti osobních údajů, které by mohlo mít za následek vysoké riziko pro jejich práva a svobody, správce dotčené subjekty údajů bez zbytečného odkladu informuje.

 

Správce subjekty údajů informuje o rozsahu, účelu a době zpracování, a o jejich právech souvisejících se zpracováváním. Osobní údaje jsou zpracovávány s vědomím a souhlasem subjektů údajů.

 

Zpracovávány jsou pouze takové osobní údaje, které jsou nezbytně nutné k plnění hlavní činnosti správce, tj. poskytování sociální služby, nebo na základě platné právní úpravy. Osobní údaje jsou průběžně aktualizovány.

 

Zpracovávané osobní údaje správce předává dalším subjektům jen v zákonem stanovených případech, a to zejména poskytovatelům zdravotní péče, zdravotním pojišťovnám, úřadům práce apod., nebo v odůvodněném zájmu subjektu údajů, eventuálně na žádost subjektu údajů.