Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Od kdy je v názvu města Nové Strašecí NOVÉ?

Celkem hlasů:
41
Hlasování začalo:
24. 2. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Aktuální počasí

Počasí dnes:

9. 12. 2018

zatazenosde

Bude zataženo, občas déšť nebo přeháňky. Denní teploty 5 až 9°C. Noční teploty 5 až 1°C.

Datum a čas

Dnes je neděle, 9. 12. 2018, 20:50:46

Svátek

Svátek má Vratislav

Obsah

Zpracovávání osobních údajů

 

Domov seniorů Nové Strašecí, poskytovatel sociálních služeb, Křivoklátská 417, 271 01 Nové Strašecí, IČO 71209921, je správcem osobních údajů a zpracovává je v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů),  a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

Veškeré osobní údaje jsou zpracovávány z důvodů daných platnými právními normami, na základě smluvního vztahu mezi správcem a subjekty údajů, a s ohledem na hlavní činnost správce, spočívající v poskytování sociálních služeb.

 

Při zpracovávání osobních údajů správce používá technické a organizační prostředky se záměrem maximálního zabezpečení všech zpracovávaných osobních údajů, aby zabránil neoprávněnému přístupu a případnému zneužití těchto údajů. Pokud by došlo k takovému narušení bezpečnosti osobních údajů, které by mohlo mít za následek vysoké riziko pro jejich práva a svobody, správce dotčené subjekty údajů bez zbytečného odkladu informuje.

 

Správce subjekty údajů informuje o rozsahu, účelu a době zpracování, a o jejich právech souvisejících se zpracováváním. Osobní údaje jsou zpracovávány s vědomím a souhlasem subjektů údajů.

 

Zpracovávány jsou pouze takové osobní údaje, které jsou nezbytně nutné k plnění hlavní činnosti správce, tj. poskytování sociální služby, nebo na základě platné právní úpravy. Osobní údaje jsou průběžně aktualizovány.

 

Zpracovávané osobní údaje správce předává dalším subjektům jen v zákonem stanovených případech, a to zejména poskytovatelům zdravotní péče, zdravotním pojišťovnám, úřadům práce apod., nebo v odůvodněném zájmu subjektu údajů, eventuálně na žádost subjektu údajů.